Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


6. Képek a Facebookról és a Pinterestről

 

Kedves Látogatóim!

 

A covid-vírus által szobafogságra ítélt időszakot arra használtam fel, hogy átnéztem a  képgyűjteményemet, és válogattam belőlük néhányat. Az alábbiak között láthatók.

2020.szeptember 3.

 

Tovább gazdagítottam a képtárat, ... Vickie Densmore egyik üvegtechnikás képével és Martha Ospina első európai könyvének borítójával. Neki köszönhetjük, hogy megismerhettük ezt a gyönyörű kézimunkázást. 

2020. július 19.

 

Most egy lengyelországi képet hoztam. - Elzbieta Zemlak az alkotója. Jellegzetes képkeretezése könnyen felismerhető. A tulipánt színes ceruzákkal rajzolta a kép közepére.

2020. július 18.

 

Carmen Aldana de Ostos pergamano-művész - Peruból  - egyszerű, kedves, meleg érzelmeket kifejező képeslapot tervezett Anyák napjára. Még van idő elkészíteni.

2020. április 22.

 

Közeleg a tavasz legszebb és legnagyobb keresztény ünnepe, a Húsvét. Ebből az alkalomból hoztam három ide illő képet, ... 2020. március 11. És, még kettőt március 30-án.

 

A 2020. esztendőre az elsők közötti ajánlataim Anneke Oostmeijer és Barbara Gray mintái alapján készültek. Mindkettő Jerrika Jimenez kezemunkáját dícséri. A képeket ötletadónak szántam - Valentin napra, Anyák napjára, ... esküvőre, ... vagyis minden olyan alkalomra, ahol a szeretet kifejezése az első. A képsort  - Ninneke Langa munkájával bővítem. Fém sablonos keretmunka és remek színezés jellemzi. 2020. február 15. 

 

Nagyon boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánok!

Legyen sikerekben gazdag és jó egészségben eltöltött

új esztendőjük, ...

Perga Kata 2019, december 11.

 

Sajnos saját képeket még mindig nem tudok hozni, - de, egy kis nézegetni valót igen. Mégpedig a Facebook és a Pinterest gyűjteményéből. ... Reményeim szerint, a képtár bővülni fog. ... 2019. nov. 30.

Hoztam néhány groovi és egy klasszikus képet. A groovi képek a fém sablonos technikához hasonlóan készülnek, műanyag táblákon. Hazánkban nem terjedt el. Eddig a legtöbb ilyen munkát Barbara Gey-től és Tina Cox-tól láttam. ... Előbbinek blogja is van, ahol megtekinthető, hogyan is készülnek. A mostani összeállításom is vegyes származású,- de, egy picit karácsonyi is. 2019. dec. 02.

A Tessy Art magazin archív klasszikus pergamano képeivel, mintáival köszönök el a 2019-es évben.